open-navfaktor-logo
search
Hrvati otkrivaju
Gojak "nestao" iz kadra: Kako je bh. reprezentativac naljutio trenera Dinama
Gojak je, unatoč svim zaslugama, pao u drugi plan
28.09.2019. u 22:20
get url
text

- Gojak i Hajrović? Vidjet ćemo hoće li ići u Manchester, vidjet ćemo trebaju li nam - rekao je  trener Dinama Nenad Bjelica nakon što su Modri u HNL-u deklasirali Lokomotivu.

Bh. reprezentativci nisu konkurisali za meč, a nije poznato ni da li će putovati u Manchester gdje Dinamo igra duel Lige prvaka protiv Cityja.

Amer Gojak nije u kadru već dvije utakmice. Iako igra odlično u zadnje vrijeme. Dinamu je donio Ligu prvaka, fantastično je nastupao za Zmajeve, ali predstava u Varaždinu stajala ga je mjesta u ekipi.

Sportske novosti pišu da Gojak u toj utakmici nije radio što je od njega tražio trener, na kraju je promašio zicer za izjednačenje, što je Bjelica protumačio kao posljedicu takvog ponašanja i pristupa.

- I Gojak je, unatoč svim zaslugama, pao u drugi plan. Ili, u ovom trenutku, u treći. Bjelica neizmjerno vjeruje svojim igračima, oprašta im i slabiju formu i poneki poraz i promašaj; ali kad iznevjere njegovo povjerenje ili dovedu u pitanje njegov autoritet, onda nema razgovora. Gojak je u Varaždinu napravio upravo to, stoga je propustio Karlovac i Kranjčevićevu - pišu Sportske novosti.

Kod Nenada Bjelice je u drugi plan pao i Izet Hajrović, čija forma je u silaznoj putanji. I Hajrović je imao svoju šansu u Varaždinu, a od tada nije ni na mapi...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.