Bez rezultata

Govedarica: Stanje u RS-u je sve teže, a Dodik se izgleda sam pozvao na sastanak u SDS

Objavljeno: 21.05.2019. u 11:10

Na sastanku delegacija postignut je dogovor da se u Narodnoj skupštini RS-a formira radna grupa za monitoring rada Radio-televizije Republike Srpske, što do danas nije urađeno, navodi Govedarica

FOTO: BNTV

Sastanak delegacija SNSD-a i SDS-a održan na poziv Milorada Dodika nije dao nikakve rezultate osim što je SDS iznio stav da neće biti dio koalicije sa SNSD-om. Od tog sastanka do danas, situacija u RS-u je nepromijenjena na bilo koji način. Naprotiv, stanje je sve teže i teže, ocijenio je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

- Na tom sastanku delegacija postignut je dogovor da se u Narodnoj skupštini RS-a formira radna grupa za monitoring rada Radio-televizije Republike Srpske, što do danas nije urađeno. Taj sastanak nije rezultirao nikakvim pomacima nabolje u odnosu ponašanja SNSD-a prema javnosti i institucijama Republike Srpske – rekao je Govedarica.

Predsjednik SDS-a je istakao kako je tačno da je lider SNSD-a Milorad Dodik ponudio da sljedeći sastanak bude održan u prostorijama Srpske demokratske stranke i da to njemu ne predstavlja nikakvu smetnju.

- S obzirom da ga niko nije zvao, stiče se utisak da je Dodik sam sebe pozvao da dođe u SDS. Posebno je interesantno da se sve ovo dešava u trenutku kada su u javnost isplivali podaci da je režim targetirao svoje političke neprijatelje sa kojima želi da se obračuna i da je realizacija crne knjige odavno započeta – zaključio je Govedarica, navodi se u saopćenju SDS-a. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije