open-navfaktor-logo
search
Odlazak Borinija
Hoće li Ibrahimović promijeniti broj na dresu Milana?
Prije dolaska Zlatana Ibrahimovića pričalo se kako će se švedski napadač odlučiti upravo za broj 11, no Milan nije uspio Borinija prodati na vrijeme
14.01.2020. u 15:14
get url
text

Posrnuli italijanski fudbalski velikan AC Milan sinoć je potvrdio da je na šestomjesečnu posudbu u redove Rossonera stigao Asmir Begović, nekada prvi golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Da će na San Siru biti prometno u zimskom prijelaznom roku potvrđuje i odlazak napadača Fabija Borinija koji će pojačati redove Hellas Verone.

- Klub se želi zahvaliti Fabiju na profesionalnošću koju je pokazao u ispunjavanju klupskih obaveza i želi mu sve najbolje u budućnosti - saopćio je Milan na zvaničnoj internet stranici.

Borini je u prvom dijelu sezone upisao tek dva nastupa za sedmerostrukog prvaka Evrope, a fudbaler koji je u proteklom periodu nosio crveno-crni dres s brojem 11 na travnjaku je proveo svega 70 minuta.

Prije dolaska Zlatana Ibrahimovića pričalo se kako će se švedski napadač odlučiti upravo za broj 11, no Milan nije uspio Borinija prodati na vrijeme.

Ipak, pitanje je sada da li će se Ibra sada odlučiti na promjenu broja na dresu nakon što je "jedanaestka", koju je nosio tokom prve "epizode" u Milanu, postala slobodna.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.