Poručio

Katica: Nećemo dozvoliti trke automobilima mladih na našim cestama

Objavljeno: 16.06.2019. u 10:42

Često vrelina ovlada umovima i omladina se opusti preko mjere, posebno za volanom, napisao je ministar unutrašnjih poslova KS, Admir Katica

Admir Katica

FOTO: Muhidin Živojević

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica je aktivan na društvenim mrežama, pa tako i facebook profil koristi da bi uputio poruke građanima. Ovaj put se fokusirao na mlade. Naime, na svom profilu Katica je napisao kako nam kalandarski dolazi ljeto, period kada se mladi opuste, naročito za volanom.

Poručio je kako je tražio od policije da ne dozvole trke na našim cestama, vjerujući da će to utjecati na spašavanje mladih života.

- Ide ljeto. Često vrelina ovlada umovima i omladina se opusti preko mjere. Posebno za volanom. Tražio sam da policija ne dozvoli da imamo trku na našim cestama. Vjerujem da to nećemo gledati. I da cemo spasiti neki mladi život - poručio je Katica na facebooku.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije