open-navfaktor-logo
search
Peti međusobni duel
Kome pripada uloga favorita u meču Austrije i BiH?
Ni na jednom od četiri prethodna susreta dvije selekcije nije palo više od dva gola, dok su dva okončana remijem
12.11.2018. u 14:56
get url
text

Fudbalske repezentacija Austrije i Bosne i Hercegovine u četvrtak će odmjeriti snage u susretu Lige nacija. Bit će to druga utakmica dvije selekcije u ovoj godini, a ukupno peti međusobni duel.

Za prvo mjesto u grupi Zmajevima je čak dovoljna i minimalan poraz uz postignut pogodak, što bi značilo da će naredni ciklus izabranici Roberta Prosinečkog igrati u Ligi A.

Iako su Zmajevi u posljednjem susretu dva tima slavili s 1:0 u Zenici, kladionice ovoga puta u ulozi favorita vide Austrijance.

MOZZART je svojim kladioničarima na pobjedu Austrije nad BiH ponudio kvotu 2.05. Koeficijent na eventualni remi iznosi 3.40, dok kvota na trijumf Zmajeva je 3.70.

Ono što bi moglo biti zanimljivo svima koji se namjeravaju kladiti na ovaj meč jeste podatak da ni na jednom od četiri prethodna susreta dvije selekcije nije palo više od dva gola, dok su dva okončana remijem.

U MOZZARTU kvota na opciju "0-2 golova" iznosi 1.76, što izgleda dosta primamljivo. Pogledajte i sve ostale opcije iz ponude MOZZART kladionice na utakmicu između Austrije i BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.