open-navfaktor-logo
search
Predsjedništvo BiH
Komšić čestitao Novu godinu: Ostavimo sve ono loše iza sebe
Moje iskrene želje svima vama, dragi moji Bosanci i Hercegovci, jesu dobro zdravlje i mnogo uspjeha u 2020. godini, poručio je Komšić
31.12.2019. u 12:04
get url
text

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku Bosancima i Hercegovcima povodom nastupajuće 2020. godine. Čestitku prenosimo u cijelosti:

-Drage građanke i građani Bosne i Hercegovine, godina koju ostavljamo iza sebe bila je puna izazova i promjena. U narednoj godini potrudimo se da budemo bolji ljudi, bolji prijatelji, bolje komšije. Ostavimo sve ono loše iza sebe. Slušajmo više jedni druge i uvažavajmo se međusobno. Pomozimo onima koji su sami i u stanju potrebe, samo tako ćemo izgraditi bolje i jednako društvo za sve nas.

Moje iskrene želje svima vama, dragi moji Bosanci i Hercegovci, jesu dobro zdravlje i mnogo uspjeha u 2020. godini. Želja mi je da u narednom periodu ubrzamo reformske procese u našoj zemlji, procese koji će svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine omogućiti jednaka prava i bolje okruženje za život.

Vjerujem da ćemo radeći zajedno postići veliki uspjeh za našu Bosnu i Hercegovinu. Sretna vam Nova 2020. godina.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.