open-navfaktor-logo
search
Ponosni na Mostarku
KVS Orka "odjavio" nastup Lane Pudar na SP, zahvalili sponzorima i dijaspori
Lana Pudar, najbolja bh. plivačica, oprostila se od Svjetskog prvenstva u Australiji osvajanjem petog mjesta u polufinalu na 100 metara delfin.
17.12.2022. u 11:20
get url
text

Našu šampionku nećemo gledati u sutrašnjem finalu, ali svakako trebamo biti ponosni na nju, jer je osvojila odlično peto mjesto na 200 metara delfin.

Nastup u Melbourneu "odjavili" su i iz Kluba vodenih sportova Orka, koji su ponosni na Lanu.

VEZANI TEKST - Lana Pudar ostala bez finala na SP u Melbourneu

- Lana Pudar upravo je otplivala svoju polufinalnu utrku na Svjetskom prvenstvu u Melbournu u disciplini 100 metara delfin u vremenu 56.71, što je bilo dovoljno za peto mjesto u svojoj polufinalnoj grupi i deseto mjesto u ukupnom plasmanu.

Sa ovom utrkom Lana je završila svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u australskom Melbournu, gdje je još jednom dokazala da pripada samom vrhu svjetskog plivanja.

Hvala svim našim sponzorima koji su nam omogućili da odemo na ovo daleko i skupo putovanje, hvala našoj predivnoj dijaspori koja nas je fenomenalno dočekala u Melbournu i hvala svim ljudima u domovini i izvan nje koji nas podržavaju i obasipaju s velikom ljubavi i pažnjom. Drago nam je što Vas činimo ponosnima i potrudit ćemo se da to i dalje radimo.

Idemo dalje, još jače - poručili su iz KVS Orka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.