open-navfaktor-logo
search
"Netačno interpretirano"
Lučić o incidentu na Jahorini: Elek pokušao da me reketira, evo gdje je bio Nešić
Mladen Lučić, odbrnik Demokratskog saveza (DNS), oglasio se nakon sinoćnjeg incidenta u hotelu Vučko na Jahorini tvrdeći kako je isti pogrešno interpretiran po instrukcijama predsjednika Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljka Eleka.
03.07.2022. u 19:14
get url
text
get url
text

- Gospodin Elek bi trebao da kaže javnosti da je on taj koji je meni prišao za sto i ponovo pokušao da me reketira, jer već dvije godine on sa svojim saradnicima pokušava da od mene iznudi 1,2 miliona KM za "uslugu" postavljanja šestosjeda na opštini Trnovo, u blizini apartmanskog kompleksa koji gradi moja firma – kaže Lučić navodeći kako su bili isprovocirani.

VEZANI TEKST - Letjele flaše na Jahorini: Elek prijavio da su ga napali Nešićev brat i odbornik Lučić

On dodaje da Elek preko OC Jahorina današnjim sopćenjima nastoji da od sebe napravi žrtvu, a sve kako bi prikrio svoj milionski kriminal koji provodi na Jahorini.

- Elek Nedeljko već neko vrijeme prijeti meni i pokušava na sve načine da iznudi novac od mene. Žalosno je to što ljudi poput Eleka imaju instalirane ljude u strukturama policije koji već donose i kvalifikuju djela, a ja do ovog momemta nisam ni dao izjavu u policiji - kaže Lučić i nastavlja :

- Što se tiče gospodina Nešića, on nije bio blizu mene i Eleka dok smo se raspravljali, te Elek na jedan perfidan način pokušava da uvuče Nešića u sve ovo i na taj način mu nanese političku štetu.

On ističe da mu je žao ako su gosti doživjeli neprijatnost njegovom raspravom sa gospodinom Elekom i na tome se duboko izvinjava svim gostima.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.