open-navfaktor-logo
search
Posvetite pažnju
Majka objavila video i upozorila roditelje: Ako beba ovako čudno diše, odmah idite u hitnu
Blogerica i mama djevojčice Charlie O'Brien objavila je nedavno video jedne situacije koja se dogodila prošle godine kako bi upozorila roditelje da odmah odu doktoru u takvoj situaciji.
06.11.2020. u 08:45
get url
text

Naime, njena kćerka Luna jedan dan samo je prestala plakati. Cijelo vrijeme bila je jako tiha, što nije bilo uobičajeno za bebu staru tek četiri sedmice.

- Promatrala sam je kako spava i uočila da ne diše pravilno. Skinula sam joj odjeću i imala šta vidjeti - rekla je mama.

Beba je disala iz trbuha, a prsni koš jedva se micao. Uvlačenje rebara tokom disanja znak je da s bebom odmah morate u bolnicu. Ondje su Charlie otkrili da malena Luna ima bronhitis i da je nivo kisika u njenim plućima jako nizak.

- Na sreću, nakon što su je stavili cijelu noć na kisik, oporavila se.

Charlie je video odlučila objaviti sada kako bi upozorila roditelje da posebnu pažnju posvete bebama jer stiže sezona prehlada, gripa, virusa i kašlja, prenosi The Bump.

- Jučer sam vidjela ovaj video i zahvaljujući njemu saznala sam što je sinu koji je već nekoliko dana bolestan - tvrdi jedna žena.

Osim nje, mnogi su zahvalili Charlie što je ovo podijelila.

- Hvala na upozorenju. Bebe ne mogu opisati simptome, ali ovaj video olakšao je roditeljima da ih uoče na vrijeme - kaže još jedna osoba.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.