Prijelazni rok

Matthijs de Ligt ponovo na meti Barce, u redu i PSG, do kad će čekati Ajax?

Objavljeno: 05.07.2019. u 13:12

Katalonski sport objavio je kako se Ajax "naljutio" zbog Juventusovog ponašanja...

Hoće li Matthijs de Ligt i Cristiano Ronaldo postati saigrači?

FOTO: TWITTER

Barcelona je navodno spremna ponovo ući u borbu za Matthijsa de Ligta!

Katalonski sport objavio je kako se Ajax "naljutio" zbog Juventusovog ponašanja kada je u pitanju dogovor o obeštećenju za sjajnog stopera.

De Ligt se već dogovorio sa Juveom, zahvaljujući dobrim odnosima sa menadžerom Minom Raiolom, ali Ajax još nije dobio zadovoljavajuću ponudu od italijanskog prvaka, pa Sport smatra kako bi Barca mogla napraviti posljednji pokušaj da potpiše nadolazeću zvijezdu, prenosi Football-Italia.

Za usluge najtraženijeg fudbalera u ljetnom prijelaznom roku zainteresovan je i PSG, a Parižani i Katalonci u ovom trenutku spremni su platiti više od Juventusa (nedavno ponudio 55 miliona eura i bonuse).

- Ajax bi već imao dvije bolje ponude na stolu od PSG-a i Barcelone, a Katalonci su prije nekoliko sedmica već ponudili 70 miliona eura. Amsterdamski klub Matthijsa de Ligta neće pustiti ispod 75 miliona eura - piše Football-Italia.

Pitanje je do kada će Ajax čekati Staru damu...

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije