Pored ova dva vrijedna vozila, nagradni fond obuhvata 5x Sony Led TV 49, 5x HP laptop, 5x Xiaomi električni romobil, 5x Samsung mobitel te po 10 poklon kupovina u Mercatoru ili Konzumu u vrijednosti 100, 200 i 300 KM. 

- Nagradna igra koju ove godine zajednički realizuju Mercator i Konzum nadmašila je dosadašnje standarde na našem tržištu maloprodaje te moram istaći da mi je veliko zadovoljstvo što smo se odlučili na ovakav iskorak i što ćemo naše najsretnije kupce nagraditi izuzetno vrijednim nagradama i na taj način im se zahvaliti za povjerenje i lojalnost. Dva automobila Renault Kadjar sada su na dohvat ruke svim našim kupcima koji budu učestvovali u nagradnoj igri, a uvjet za učešće je vrlo jednostavan jer smo željeli da omogućimo što većem broju kupaca da okušaju svoju sreću. Koristim priliku svim našim kupcima poželjeti mnogo sreće u nagradnoj igri, a ujedno se želim zahvaliti svim partnerima projekta na uzajamnoj partnerskoj saradnji i podršci – izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketing kompanija Konzum i Mercator.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi kupci koji do 22. maja u Mercator ili Konzum prodavnicama kupe najmanje jedan proizvod partnera projekta pri čemu vrijednost računa iznosi 10 KM ili više, a zatim sigurnosni kod sa računa sa svojim ličnim podacima pošalju putem SMS poruke na broj 091 212 414 jedinstven za sve mrežne operatere u BiH po cijeni 0,20KM + PDV.

Brendovi proizvoda partnera projekta kupovinom kojih kupci stiču pravu učešća u nagradnoj igri su: Eva, Lino Lada, Franck, Sarajevski kiseljak, Ledo, Jafa, Woolite, Finish, Harmony, Tube, Fast, Aquarius, Olimpija, Meggle, Moja kravica, Violeta, Fax, Paloma, Dijamant, Duel, Belje, Heineken, Belvitai mnogi drugi. 

Svake srijede u toku trajanja nagradne igre biće organizovano parcijalno izvlačenje dobitnika nagrada po vrijednosnom rangu od najnižeg ka najvišem, a imena dobitnika će biti objavljenja nakon svakog izvlačenja na Konzum i Mercator web stranicama. Prvi sretni dobitnik automobila Renault Kadjar biće izvučen na javnom izvlačenju koje će se održati u srijedu, 25. maja u Mercator centru Ložionička u Sarajevu, a drugi sretni dobitnik biće izvučen dan poslije u Mercator centru Borik u Banja Luci.  

Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba