Državno odvjetništvo

Migrant upucan u Gorskom kotaru bori se za život, ministar otkrio detalje istrage

Objavljeno: 17.11.2019. u 21:29

Danas je proveden uviđaj pod rukovodstvom županijskog državnog odvjetništva, prema mojim informacijama završen je u poslijepodnevnim satima i nadležno državno odvjetništvo je naložilo vještačenja vezano za ono što je utvrđeno tokom uviđaja

Ministar unutrašnjih poslova Republike Hrvatske Davor Božinović komentirao je jučerašnji slučaj propucavanja migranta koji se u KBC Rijeka s prostrijelnom ranom u predjelu prsnog koša i stomaka bori za život.

-Danas je proveden uviđaj pod rukovodstvom županijskog državnog odvjetništva, prema mojim informacijama završen je u poslijepodnevnim satima i nadležno državno odvjetništvo je naložilo vještačenja vezano za ono što je utvrđeno tokom uviđaja.  Odvjetništvo uz stručnu pomoć policije provodi kriminalističko istraživanje i u ovom trenutku je rano govoriti o rezultatima tog istraživanja, ono što bi eventualno mogao kazati u ovom trenutku jest da nije utvrđeno da bi korištenje vatrenog oružja bilo usmjereno prema konkretnoj osobi, s namjerom djelovanja prema osobi- izjavio je ministar Božinović.

Dio medija objavio je neslužbene informacije kako je moguće da se metak odbio od tvrde površine, te da su policajci nakon ranjavanja migranta kilometrima nosili do pristupačnog terena i vozila Hitne pomoći.

-Pacijent je zaprimljen na hitni operativni zahvat zbog prostrijelne rane u predjelu prsnog koša i stomaka. Njegovo stanje je opasno po život te se nadalje provode mjere intenzivnog liječnja- naveli su iz bolnice.

Izvor:   N1

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije