open-navfaktor-logo
search
Obrok za sve
Na "Bazaru dobre volje" prikupljeno novca za 600 obroka
"Bazar za sve" je organiziran u okviru projekta "Obrok za sve", a građani Sarajeva su još jednom na djelu pokazali svoju humanost, osjetljivost i brigu za one koji su u socijalnoj potrebi, koji su bolesni
13.07.2019. u 16:44
get url
text

Na "Bazaru dobre volje" koji je organiziralo Udruženje Pomozi.ba za pomoć za socijalno ugroženim ljudima širom Bosne i Hercegovine prikupljeno je novca za 600 obroka.

Organizatori su zadovoljni odzivom građana, a kako je iz Udruženja Pomozi.ba kazala Maja Arslanagić, u ponudi je bila odjeća, obuća, igračke, suveniri, potrepštine za kuću, kućanski aparati, po povoljnim cijenama, od 0,50 KM.

- Prikupili smo novac za 600 obroka koje ćemo spremiti i dostaviti našim korisnike, one koji su u socijalnoj potrebi, koji su bolesni i ne mogu sebi spremati niti dobavljati hranu - kazala je Arslanagić za Fenu.

"Bazar za sve" je organiziran u okviru projekta "Obrok za sve", a građani Sarajeva su još jednom na djelu pokazali svoju humanost, osjetljivost i brigu za one koji su u socijalnoj potrebi, koji su bolesni.

Kupovina bilo kojeg od proizvoda, koje su donirali, korisnicima Udruženja Pomozi.ba to mnogo znači.

Arslanagić je najavila da će "Bazar dobre volje", biti organiziran i narednog mjeseca te izrazila nadu da će posjeta biti veća, da će posjetitelji moći kupiti proizvode koje doniraju građani i time pomoći korisnicima Udruženja kojih je više od 650.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.