open-navfaktor-logo
search
Potrošio bonuse
Navijači Sarajeva izgubili strpljenje za Sablića, ima li ga nova vlasnička struktura?
Fudbaleri Sarajeva priredili su još jedno gorko iznenađenje svojim navijačima, i to na dan kada se na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" slavio 75. rođendan Bordo kluba.
30.10.2021. u 19:41
get url
text

VEZANI TEKST - Novi kiks Sarajeva, Rudar pokvario rođendansko slavlje na Koševu

Nakon susreta 15. kola PLBiH u kojem je bod sa Koševa zasluženo odnio Rudar šef stručnog štaba Sarajeva Goran Sablić u izjavi za MojaTV kazao je kako ne razmišlja o ostavci.

U istoj izjavi hrvatski stručnjak nije zaboravio da sve podsjeti u kakvom stanju je bila ekipa kada je on stigao na kormilo. Bivši fudbaler Hajduka je kazao kako će svakako morati razgvarati s novom vlasničkom strukturuom.

- Svakako moramo razgovarati sa novom vlasničkom strukturom o tome kako vidimo Sarajevo u budućnosti. Otvoren sam za sve opcije, ako neko misli da ova ekipa može bolje, zna se šta je potrebno da se uradi - poručio je Sablić koji je koševski travnjak napustio u društvu novog predsjednika kluba Ismira Mirvića.

VEZANI TEKST - Sablić o ostavci: Zna se šta je potrebno da se uradi

Njegov izalazak sa najvećeg bh. stadiona navijači nezadovoljni partijama Sarajeva koje je ove sezone na domaćem terenu upisalo dva remija i tri poraza ispratili su zvižducima, ali i skandiranjem kojim su mu jasno poručili da je vrijeme za odlazak sa klupe.

Baš kao što je Sablića nakon utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine kazao kako su pojedini fudbalere potrošili sve bonuse kod njega, čini se da je i on potrošio svoje bonuse kod navijača Sarajeva.

Publika je večeras na Koševu jasno pokazala i poručila da je izgubila strpljenje za Sablića. Jedino je pitanje koliko strpljenja još ima predsjednik Ismir Mirvić i nova vlasnička struktura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.