open-navfaktor-logo
search
Koldžina završna poruka
Neću vas ostaviti na cjedilu, svoj obraz i vrijedne ruke dokazat ću i u sljedećem mandatu
Aktuelni načelnik i kandidat SDA za novi načelnički mandat u Novom Sarajevu, Nedžad Koldžo u svom završnom obraćanju pozvao je sugrađane na istrajnost. 
13.11.2020. u 22:25
get url
text

- Poštovani moji sugrađani, cijenjeni donosioci važnih životnih odluka,opća svjetska klima ne ostavlja prostora za veliki optimizam, no naviknuti i na najveća životna iskušenja pozivam nas sve na istrajnost.

Prije svega, istrajmo u savladavanju pandemije i sačuvajmo zdravlje. Savladajmo ekonomske prepreke i razvijajmo našu privredu. Očuvajmo naš identitet i našu porodicu. Sačuvajmo moralne vrijednosti na koje počiva naša nacija. Gajimo tekovine otadžbine, ali budimo oslonac našim pokoljenjima. Budimo dobre komšije, moralni poslodavci, poželjni radnici.

Zato 15. novembra glasajmo razumom i racionalnošću. Povjerenje i šansu, svojim glasom ukažimo dokazanim djelima i njihovim autorima. Povjerenje dajmo vrijednim i odgovornim ljudima, onima, čiji obraz vrijedi.

Ja, Nedžad Koldžo vaš kandidat za načelnika našeg Novog Sarajeva, ću nastaviti tamo gdje sam stao, nastaviti raditi, graditi i razvijati. Svoj obraz i vrijedne ruke dokazat ću i u sljedećem mandatu… jer sam tu s vama, nigdje nisam otišao i neću vas ostaviti na cjedilu. Zajedno s vama u gradnji još ljepšeg Novog Sarajeva… ostanite mi zdravi! - poručio je Koldžo. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.