open-navfaktor-logo
search
"Isklesao" tijelo
Nevjerovatna transformacija UCF-ovo šampiona za 12 sedmica
Henry Cejudo će 9. maja po prvi puta braniti UFC-ov šampionski pojas u bantam kategoriji, a čini se da će meč s povratnikom Dominickom Cruzom dočekati maksimalno pripremljen.
03.05.2020. u 10:25
get url
text

Iako Cruza u akciji nismo gledali više od tri godine, Cejudo je očito ozbiljno shvatio prijetnju koja u Octagon stiže s bivšim prvakom pa je tako u ovo doba samoizolacije naporno trenirao, a nevjerojatne rezultate podijelio je i sa svojim fanovima.

Aktuelni UFC-ov prvak objavio je na društvenim mrežama fotografije koje nam pokazuju koliko se to njegovo tijelo izmijenilo u 12 sedmica.

- Zaista ne znam razliku između trening kampa i COVID-19 karantina. Ali reći ću ovo - tu sam da tražim i uništavam - napisao je Cejudo na Instagramu uz fotografije i hashtag "andstill".

Za Henryja će, podsjetimo, meč s Cruzom biti prvi nakon što je u junu prošle godine nokautirao Marlona Moraesa i osvojio tada upražnjeni pojas u bantam kategoriji, prenosi Fightsite.hr.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I really don’t know the difference between being in camp or Covid-19 quarantine. But I will say this, I’m out to seek and destroy! #andstill @neuroforceone

A post shared by Henry Cejudo (@henry_cejudo) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.