Povreda na treningu

Novi problemi: Prosinečki ostao bez defanzivca za Grčku

Objavljeno: 14.10.2019. u 14:49

Prate nas povrede već od prije okupljanja za ove utakmice, ali siguran sam da će momci naći snage i prevazići to, rekao je Prosinečki

Šunjić van stroja protiv Grčke

Toni Šunjić se sinoć povrijedio pri samom kraju treninga koji su naši reprezentativci odradili u kampu AEK-a. Radi se o povredi skočnog zgloba, a koliko je ozbiljno pokazat će nalaz magnetne rezonance koji je danas urađen.

Šunjić je pod stalnom brigom medicinskog tima, međutim neće biti na raspolaganju selektoru Robertu Prosinečkom za sutrašnji duel protiv Grčke.

- Žao mi je što se Toni povrijedio, prate nas povrede već od prije okupljanja za ove utakmice, ali siguran sam da će momci naći snage i prevazići to, kao uostalom što su pokazali i u Zenici - rekao je selektor bh. tima.

U ovom momentu nije poznato ni da li će selektor moći računati na brzonogog Edina Višću, koji se povrijedio protiv Finske, a od ranije je van stroja Edin Džeko.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije