Nešić je ranije, dok je njegova stranka bila u koaliciji sa SNSD-om, bio u Srpskom klubu zajedno sa zastupnikom SNSD-a i Socijalističke partije Nenadom Stevandićem i Jakovom Galićem.

Da bi zadržali zastupnički klub u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Stevandiću i Galiću se priključio Obren Petrović iz Kluba SNSD-a, koji je mandat koji je dobio na listi SDS-a odnio u tu stranku, prenosi RTVBN.

Stevandić, koji je mandat dobio na kompenzacionoj listi SNSD-a, u Srpskom klubu koristi ime stranke čiji je predsjednik - Ujedinjena Srpska, zbog čega je šef Kluba zastupnika SDS-PDP-DNS Mirko Šarović uputio Administrativnoj komisiji Parlamentarne skupštine BiH obavještenje o kršenju Izbornog zakona BiH.

– U sali Parlamenta BiH na pločici sa imenom zastupnika Nenada Stevandića nalazi se naziv političkog subjekta Ujedinjena Srpska, koja nije učestvovala na Općim izborima 2018. godine i samim tim nije parlamentarna stranka. Nenad Stevandić je izabran za zastupnika sa kompenzacijske liste SNSD-a i on, u skladu sa zakonom, može biti samo samostalni zastupnik, te tražim da to bude ispravljeno – navodi se u Šarovićevom dopisu.