- Ne znam šta da kažem. Odigrali smo slabu utakmicu, posebno u prvom poluvremenu. U nekakvoj smo negativnoj seriji - rekao je na konferenciji za medije nakon šokantnog poraza Želje od Zvijezde 09 trener Milomir Odović.

On je dadao da neki igrači imaju previsoko mišljenje o sebi i da se tako ponašaju.

- Ovo je trebao biti praznik fudbala, pogotovo zbog rezultata u Gabeli, ali dogodilo se nešto što niko nije očekivao. Slažem se da mnogo toga ne štima. Nije ni mjesto, ni vrijeme poslije jedne utakmice. Neću da govorim o imenima - rekao je Odović o narušenoj atmosferi u svlačionici.

Da li će nastavljati obavljati posao šefa struke u Željezničaru?

- U ovoj situaciji jedino ja visim, ali meni ništa nije teško. Neki su se digli, a ja znam koliko ne znaju.

Odović je dodao da je u neke igrače izgubio povjerenje i da je njegov tim danas potcijenio protivnika.

- Ne razumijem. Odigramo dobro u Mostaru, ali nekima ne možeš objasniti da tako moraju ući i danas - otvorio je dušu trener Želje.

Ovaj stručnjak je konstatovao da su Želji potrebni igači koji znaju driblati i da sadašnja "garnitura" slabo igra u igri jedan na jedan.

Da je Zajmović u finišu matirao Erića iz izgledne situcije, na Grbavici bi atmosfera poslije meča bila drugačija.

- Zajmović nije Henry. Trebao je primiti loptu, ući u peterac i zabiti- smatra Odović, koji je na kraju prokomentarisao i utrčavanje navijača na travnjak.

- Nisam dobro ni vidio. Navijači su na kraju uvijek u pravu. Oni su jedini pravi i mi moramo puno raditi da budemo na njihovom nivou - zaključio je Milomir Odović.