open-navfaktor-logo
search
Nakon apela
Otac blizanaca Imrana i Sayre: Djeca su provodila vrijeme sa mnom, ispunjavao sam svoje obaveze
Nakon što je Elvisa Bektić, majka blizanaca Imrana i Sayre u razgovoru za Faktor ispričala kroz šta prolazi u borbi za zdravlje svoje djece, oglasio se i otac blizanaca te njen bivši suprug.
03.02.2021. u 15:04
get url
text

Njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti.

- Zovem se Admir Bulbul i otac sam Imrana i Sayre Bulbul, bivši suprug žene koja me javno predstavlja kao nečovjeka koji je svoju djecu napustio. Razvod je pokrenula ona, nakon što je napustila kuću u kojoj smo zajedno živjeli i odvela našu djecu. Nakon razvoda redovno sam ispunjavao svoje obaveze, koje mi je naložio sud, na njen prijedlog, uplaćivao sam alimentaciju i plaćao vrtić za jedno dijete. I prije no što je sud donio presudu ja sam se brinuo za svoju djecu, djeca su provodila vrijeme sa mnom, pomagao sam oko brige za djecu i išao sam sa njom i sa djecom na ljekarske preglede.

Djeca nisu invalidi kako dotična tvrdi. Ona meni ne da više da viđam svoju djecu, te zbog toga zadnjih par mjeseci nisam plaćao alimentaciju. Prije toga sam radio i borio se da izvršavam svoje obaveze prema djeci. Sudskim rješenjem imam pravo da viđam i provodim vrijeme sa svojom djecom, ali ona mi to osporava. Nekoliko puta me čak ucjenjivala da će djecu odvesti i da ih nikad više neću vidjeti ukoliko ne ispunim njene uvjete.

Dotični portali objavili su njene navode bez da su mene kontaktirali i pitali da li je istina šta ova žena navodi. Gdje su vam dokazi o njenim navodima? Gdje vam je rješenje da su djeca invalidi? Gdje vam je dokaz da nisam plaćao alimentaciju? Gdje vam je dokaz da ne brinem o svojoj djeci? Gdje vam je dokaz da ja ne volim svoju djecu? Neću se pravdati nikome, ali ću pokrenuti tužbu protiv nje i doticnih portala, jer ja za svoje navode imam dokaze.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.