open-navfaktor-logo
search
Sastanak u ponedjeljak
Palmer i Eichhorst stižu u Sarajevo zbog Izbornog zakona BiH
Članovi Interresorne radne grupe za izmjenu izbornog zakonodavstva Bosne i Hercegovine sastat će se u ponedjeljak, 5. jula, sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara u Kancelariji za Evropu i Evro-Aziju Matthewom Palmerom.
02.07.2021. u 11:37
get url
text

Na sastanku će osim Palmera biti i direktorka za Zapadnu Evropu, Zapadni Balkan, Tursku i Ujedinjeno Kraljevstvo u Evropskoj službi za spoljne poslove (EEAS) Angelina Eichhorst.

Kako je najavljeno, sastanku će prisustvovati i ambasador Sjedinjenih Američkih Država u BiH Eric Nelson i šef Delegacije Evropske unije i specijalni predstavnik Evropske unije u BiH ambasador Johann Sattler.

Nakon sastanka, predsjedavajuća Interresorne radne grupe za izmjenu izbornog zakonodavstva BiH Alma Čolo, zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara u Kancelariji za Evropu i Evro-Aziju Matthew Palmer i direktorka za Zapadnu Evropu, Zapadni Balkan, Tursku i Ujedinjeno Kraljevstvo u EEAS Angelina Eichhorst obratiće se predstavnicima medija u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.