open-navfaktor-logo
search
Sramotno ponašanje
Prekinuta sjednica Vlade Crne Gore o sankcijama Rusiji, a onda se dva ministra zamalo potukla
Sjednica Vlade Crne Gore na kojoj je trebalo da se usvoji odluka o proširenju sankcija Rusiji je prekinuta. Po završetku sjednice je došlo do incidenta koji je umalo završio tučom ministara, saznaju crnogorske Vijesti.
17.03.2022. u 19:56
get url
text
Vlada Crne Gore

Sagovornici "Vijesti", koji su prisustvovali sjednici, ispričali su da je ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović odmah ušao u prepirku sa ministrom ekonomskog razvoja Jakovom Milatovićem, koji ga je prethodno, navodno, provocirao.

Uslijedile su međusobne provokacije, a potom i uvrede, sa Milatovićem.

- Počni da treniraš boks, jer ćemo se sresti - navodno je Radulović rekao Milatoviću.

Nakon toga umalo je došlo do tuče, ali su veći incident spriječili članovi Vlade, koji su razdavajali dvojicu ministra.

Razgovor Radulovića sa ministrom finansija i socijalnih staranja Milojkom Spajićem nisu smirili strasti, jer je, kako navode izvori "Vijesti", ministar vanjski čim je im je prišao Milatović, navodno, krenuo sa novim uvredama...

- Milatović mu se smijao i sve vrijeme ga provocirao. Za vrijeme sjednice, dok je Radulović govorio, Milatović mu je dobacivao "ti si naš prosvjetitelj", "ti si naš Dositej Obradović", kazao je sagovornik iz Vlade.

U svađu ministra vanjskih poslova umiješala se i ministrica prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, koja je ušla u vrebalni sukob sa Radulovićem, ali i sa Spajićem i Milatovićem.

Radulović je za "Vijesti" potvrdio da se desio incident ne iznoseći detalje o tome.

On je rekao da se "zakačio sa drugim kolegama oko nekih starih stvari".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.