open-navfaktor-logo
search
Uviđaj u toku
Prvi detalji ubistva u Sarajevu: Ubijena djevojka, MUP saslušava najmanje 10 osoba
Prema nezvaničnim saznanjima Faktora, ubijena je djevojka rođena 1994. godine porijeklom iz Goražda, a nastanjena u Sarajevu
12.10.2019. u 09:07
get url
text

Uviđaj na mjestu ubistva koje se dogodilo rano jutros u sarajevskom naselju Stup, nedaleko od pijace Heco, još traje, a njime rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo. 

Nakon što je MUP Kantona Sarajevo zaprimio prijavu da je kod Heco pijace pronađeno beživotno tijelo žene, odmah po dobijenoj dojavi formirana je uviđajna ekipa, potvrdila je jutros Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS. 

Iz Tužilaštva niti iz sarajevske policije nema zvaničnih potvrda o osumnjičenima, niti identitetu ubijene. 

Međutim, prema nezvaničnim saznanjima Faktora, ubijena je djevojka rođena 1994. godine porijeklom iz Goražda, a nastanjena u Sarajevu.  

Ona je prije ubistva bila u ugostiteljskom objektu "Kod Amidže", u društvu njoj poznatih ljudi. Policija, prema našim saznanjima, saslušava više od deset osoba kako bi utvrdili sve detalje ovog događaja. Nezvanično, za sada se za njenu smrti sumnjiči muškarac sa Ilidže, sa kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi. On je također među privedenima. 

Zvanične informacije bit će poznate po okončanju uviđaja i istrage. 

{$galerijaFotografija}

Uviđaj Nedžarići 12.10.2019.
1 od 10
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.