open-navfaktor-logo
search
Nije životno ugrožen
Rasim Ljajić teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, poginuo Branko Gogić
Rasim Ljajić, predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije, doživio je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja u blizini Niša, u kojoj je poginuo vozač vozila u kojem se nalazio Ljajić.
10.04.2022. u 10:38
get url
text

Beogradski mediji prenose da se saobraćajna nesreća dogodila jutros na auto-putu Beograd - Niš, a poginuo je direktor javnog preduzeća Emisiona tehnika Branko Gogić, koji je bio za volanom automobila škoda superb.

Kako je saopštio MUP, nesreća se dogodila na auto-putu Beograd – Niš, kod Ražnja, jutros oko 9 časova, kada je "škoda superb", u kojoj se nalazio predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, iz zasad neutvrđenih razloga, sletjela s puta i prevrnula se.

Kako prenosi Blic, Ljajić je  zadobio teže povrede i prebačen je u Klinički centar u Nišu.

Ljajićevo vozilo "škoda superb" se prevrnulo oko 9.30 sati, a vozač je na licu mjesta podlegao povredama dok je Rasim Ljajić, prema prvim informacijama, teže povrijeđen.

Kurir.rs piše da je Ljajić u KC Niš prevezen u svjesnom i stabilnom stanju.

Dr. Zoran Perišić, direktor UKC Niš (FOTO: ANADOLIJA)                             

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu dr. Zoran Perišić izjavio je da se radi o ozbiljnim tjelesnim povredama u kojima dominiraju povrede na grudnom košu.

- Njegovo opšte stanje je prihvatljivo, on je stabilan, dobrih parametara, svjestan. Najbolje ekipe sam pozvao da bi svi bili tu. Ispostavilo se na početku te dijagnostike da njegovo stanje ne zahtijeva neku intervenciju u prvih pola sata ili sat vremena, tako da smo mogli na miru da sprovedemo, a sprovodimo i dalje dijagnostiku - izjavio je dr. Perišić.

Smatra da Ljajić neće biti u situaciji da njegove povrede zahtevaju ozbiljniju intervenciju.

- Njegovo stabilno opšte stanje u ovom trenutku nam daje logiku da razmišljamo da će gospodin Ljajić da bude dobro. Nije životno ugrožen. Zvao me je predsjednik da me pita kako je, da traži od mene da se sve ekipe angažuju - kazao je dr. Perišić, prenosi Anadolija.​​​​​​​

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.