open-navfaktor-logo
search
Najavljujemo
Retail Summit Sarajevo najveće godišnje okupljanje FMCG industrije
FMCG Retail Summit, pod pokroviteljstvom vodećih trgovačkih lanaca u zemlji i najjačih kompanija iz sektora robe široke potrošnje, na jednom mjestu okuplja kompletnu FMCG industriju i prateće djelatnosti.
01.02.2023. u 17:14
get url
text
FMCG Retail Summit

Deveti FMCG Retail Summit Sarajevo bit će održan 13. i 14. marta ove godine u hotelu Hills u Sarajevu.

Pred industrijom robe široke potrošnje je još jedna izazovna godina, a svi koji posluju unutar nje znaju da je neizvjesnost jedina konstanta koja prati ekonomiju kako naše zemlje, tako i regiona, ali i svijeta. U vremenu kada se traže najbolji modeli za poslovanje, koji će iznjedriti pozitivne i uspješne rezultate, edukacija i networking su osnova koju je neophodno praktikovati.

I ove godine, već deveti put zaredom, organizatori obećavaju izvrstan program, kojem će prije svega u fokusu biti skener retail tržišta, gdje će vodeće regionalne i globalne istraživačke agencije prezentovati najnovije podatke i kretanja koja su obilježila proteklu godinu, koja je bila sve, samo ne obična i jednostavna.

Pored toga jedan dio programa posvećen je izuzetno aktuelnoj temi, s kojom se susreće ne samo FMCG, nego i sve industrije u Bosni i Hercegovini, a tiče se adekvatnog upravljanja ljudskim resursima, i motiviranjem, te zadržavanjem kvalitetnog kadra u kompanijama koje posluju na bh. tržištu. Pokušat će se dati odgovor kako unaprijediti poslovni ambijent, i biti konkurentan ne samo u okviru regiona, nego i šire.

Generalni pokrovitelj 9. FMCG RETAIL Summita je Ovnak i Ziaja.

Retail partneri: Bingo, Konzum, dm-drogerie markt BiH, i Mercator.

Sponzori projekta: Meggle BH, Perutnina Ptuj BH, Infostudio, Jeruzalem Ormož, Dr. Oetker, Podravka, Hercegovina Produkt.

Organizator konferencije je marketinška agencija Altermedia.

Više o Summitu, programu i informacijama za prijave na web stranici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.