PLBiH

Sarajevo kod Tuzla Cityja: Musemić u Banovićima želi riješiti pitanje prvaka

Objavljeno: 10.05.2019. u 13:34

Imamo dva, tri igrača koja ne mogu nastupiti zbog povreda i kartona, vjerovatno ćemo nekoliko morati i osvježiti, kazao je Musemić

Bordo tim želi pobjedu u Banovićima

FOTO: FK SARAJEVO

Ekipa FK Sarajevo danas je iz Trening centra Butmir otupotovala za Tuzlu gdje će sutra u Banovićima u 31. kolu BH Telecom Premijer lige odigrati susret protiv FK Tuzla City.

Bordo tim će po dolasku u Tuzlu odraditi posljednji trening.

Trener Husref Musemić će na ovom gostovanju računati na ovih 18 igrača, a to su: Kovačević, Dizdarević, Dupovac, Šofranac, Mujakić, Lazić, Kurdić, Bekić, Crepulja, Mustafić, Rahmanović, Šišić, Kapić, Resić, Tatar, Velkoski, Cruz, Handžić.

- Pokušat ćemo, ako je moguće, riješiti pitanje prvaka u ovoj utakmici, ako ne, onda u narednoj. Imamo dva, tri igrača koja ne mogu nastupiti zbog povreda i kartona, vjerovatno ćemo nekoliko morati i osvježiti, tako da će biti četiri, pet promjena u ekipi. Atmosfera je dobra, brzo se igra, ritam je ubitačan i zbog toga moramo rotirati igrače - kazao je Musemić.

Utakmice između FK Tuzla City i FK Sarajevo igra se sutra u Banovićima sa početkom u 17 sati.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije