open-navfaktor-logo
search
Općinska organizacija
SDA Kakanj: Bajtarević kandidat za načelnika, aktuelani načelnik Šljivo nosilac liste
Općinska organizacija Stranke demokratske akcije Kakanj donijela je jednoglasnu odluku da kandidat za načelnika Općine Kakanj na predstojećim lokalnim izborima bude Mirnes Bajtarević, dok će aktuelni načelnik Aldin Šljivo biti nosilac liste za Općinsko vijeće, saopćeno je iz OO SDA Kakanj.
12.08.2020. u 17:13
get url
text
Mirnes Bajtarević

Dodaju da je sjednica protekla u potpunom demokratskom ozračju i harmoniji, uz jasno opredjeljenje da je za OO SDA Kakanj uvijek i u svakoj prilici na prvom mjestu isključivo nastavak razvoja i opći progres Kaknja, a nikako bilo koja ličnost ili bilo koji pojedinac.

Općinska organizacija SDA Kakanj, navodi se u saopćenju, funkcioniše kao tim i takva dobra praksa ima kontinuitet. U tom smislu kandidat za načelnika Mirnes Bajtarević i nosilac liste za Općinsko vijeće Aldin Šljivo su svoje nominacije doživjeli, shvatili i potvrdili kao ukazanu čast. Iste stavove imaju i svi kandidati za Općinsko vijeće. Stoga će, svi zajedno, složno i snažno, realizirati fer i korektnu predizbornu kampanju u kojoj će građanima biti predstavljeni planovi i vizije daljeg jačanja kakanjske lokalne zajednice u svim segmentima života.

- U proteklom periodu Aldin Šljivo je svojim radom osigurao nastavak pozitivnih razvojnih trendova u Kaknju. Isto tako, kandidat za načelnika Mirnes Bajtarević je kao direktor Javnog preduzeća "Grijanje" uspješno savladavao izazove opskrbe građana Kaknja toplotnom energijom, a uz sve to vrijedno je radio i na obnovi mreže daljinskog grijanja. Na bazi takvog dokazanog predanog rada, oni će nastaviti vrijedno raditi i na novim povjerenim dužnostima. U dosluhu s građanima Kaknja, bit će nastavljeni brojni pozitivni trendovi po kojima je Kakanj prepoznatljiv - zaključeno je u saopćenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.