open-navfaktor-logo
search
Tuzla
SDBiH: Imamović prijeti podređenim i uposlenicima Gradske uprave i javnih preduzeća
Ovih dana svjedoci smo strahovitog pritiska, mobinga i prijetnji koju sprovodi gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović sa svojom užom elitom prema funkcionerima i uposlenicima u Gradskoj upravi, javnim ustanovama i preduzećima čiji je većinski osnivač Grad Tuzla, saopćile su Socijaldemokrate BiH.
26.10.2020. u 15:36
get url
text

- Razlog bahatog ponašanja Imamovića je da ih natjera da oni i članovi njihovih porodica, glasaju za njega. Tvrdeći i ubjeđujući iste da ukoliko on izgubi izbore, a što je sada već izvjesno, da će svi funkcioneri izgubiti pozicije, a uposlenici radna mjesta. Koristimo priliku da javno poručimo da Grad Tuzla nije dvadestogodišnji gradonačelnik Jasmin Imamović - ističu iz SDBiH.

Tuzla i njeni građani, kako dodaju, živjeli su i egzistirali i prije Imamovića, živjet će poslije njega i bilo kojeg budućeg gradonačelnika.

- Svi rukovodioci koji časno i odgovorno obnašaju svoje pozicije nemaju se čega bojati jer ih niko neće pomjerati sa tih pozicija. Uposlenike štiti zakon, a ne bilo koji pojedinac bez obzira kako se on zvao i koju funkciju obnašao. Nenarodna vlast u Tuzli mora pasti! - poručuju i dodaju:

"Zato koristimo priliku da javno pozovemo sve građanke i građane Tuzle da 15. 11. 2020. godine, izađu na izbore i glasaju slobodno, u skladu sa svojom savješću bez bilo kakvih prijetnji, pritiska, laži i straha od promjena. Promjene u Tuzli su nužne i neophodne. Do pobjede!".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.