Bordo dragulj

Sjajan posao Sarajeva: Andrej Đokanović produžio ugovor do 2024. godine

Objavljeno: 13.08.2019. u 12:08

Zadovoljan sam pruženim partijama, ali znam da mogu mnogo više, kazao je Đokanović

Đokanović je ponikao u Akademiji FK Sarajevo

FOTO: FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo danas je odradio odličan posao. Andrej Đokanović, mladi veznjak, koji je ove sezone uskočio u prvi tim potpisao je ugovor o produžeju saradnje.

- Smatram da je produženje saradnje pravi korak za mene u ovom trenutku. Zadovoljan sam pruženim partijama, ali znam da mogu mnogo više. Imam povjerenje ljudi iz kluba i dat ću sve od sebe da u narednom periodu budem još bolji - kazao je Đokanović.

Zadovoljan obavljenim poslom bio je i Emir Hadžić, koordinator za sportski segment u klubu.

- Nastavljamo raditi kao i do sada, radimo na promociji igrača iz Omladinskog pogona. Trenutno u prvom timu imamo 10 igrača iz Akademije FK Sarajevo i svi su oni neizostavne karike. Uz naše iskusne igrače akademci će u narednom periodu napredovati i postati okosnice FK Sarajevo, te reprezentativnih selekcija - kazao je Hadžić.

Andrej Đokanović proteklih godina bio je član omladinskih selekcija reprezentacije Bosne i Hercegovine, a do sada je upisao osam nastupa u Bordo dresu.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije