Le Parisien

Sjajne vijesti: Medicinska sestra otkrila detalje o Schumacherovom zdravlju

Objavljeno: 11.09.2019. u 17:30

Francuski list trvdi i da je Schumachera posjetio i njegov šef iz Ferrardija Jean Todt, koji se u bolnici zadržao 45 minuta

FOTO: motorsport.com

Michael Schumacher u ponedjeljak je iz Ženeve stigao u jednu bolnicu u Parizu na tajni tretman primanja matičnih stanica.

Nijemci pišu kako to nije prvi put i da je legendarni vozač Formule 1 u francusku prijestolnicu dolazio najmanje dvaput, i to helikoperom, a da je u bolnici bio prijavljen pod lažnim imenom.

Le Parisien danas donosi vijest kako je Schmacher bio pri svijesti tokom tih tretmana, a citira i riječi neimenovane medicinske sestre iz bolnice.

- Da, u mojoj je skrbi i uvjeravam vas da je pri svijeti - navodno je rekla medicinska sestra.

Francuski list trvdi i da je Schumachera posjetio i njegov šef iz Ferrardija Jean Todt, koji se u bolnici zadržao 45 minuta.

Schumacher je u decembru 2013. doživio nesrežu na skijanju i od tada se nije pojavljivao u javnosti, a informacije o njegovom zdravstvenom stanju porodica drži u strogoj tajnosti.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije