open-navfaktor-logo
search
Prekrižen
Sloboda mu traži zamjenu: Do kada traje ugovor Marijanu Bloudeku?
(Ne)rad sada već bivšeg menadžmenta Slobode možda se najbolje ogleda u činjenici da je Marijan Bloudek sam platio 360 eura za certifikat da bi počeo raditi na Tušnju
17.10.2019. u 18:23
get url
text

Tuzlanska Sloboda u potrazi je za novim trenerom. Marijan Bloudek, 69-godišnjak koji je stigao da "ugasi požar" prekrižen je, a da nije uspio voditi niti jednu službenu utakmicu. Znalo se to i prije njegovog dolaska, uveliko se govorilo da će ljudi koji su ga angažovali dići sidro odmah po gašenju brojnih kamera poslije sljavljeničke utakmice sa zagrebačkim Dinamom. To se ispostavilo tačnim, jer su Sead Kozlić i njegova ekipa podnijeli neopozive ostavke.

(Ne)rad sada već bivšeg menadžmenta Slobode možda se najbolje ogleda u činjenici da je Marijan Bloudek sam platio 360 eura za certifikat da bi počeo raditi na Tušnju. Bloudek je u SLobodi predstavljen 7. oktobra, a ugovor mu važi do 31. decembra ove godine.

Dolaskom novog menadžmenta, krenulo se u potragu za novim trenerom. Sada je prvi pik Crveno-crnih Milenko Bošnjaković. On je u razgovoru za Faktor kazao kako su razgovori obavljeni i da će sve oko njegovog eventualnog angažmana u Slobodi biti poznato već sutra.

Sloboda u nedjelju gostuje kod Širokog Brijega.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.