open-navfaktor-logo
search
Kampanja
"Snagom vjere, znanja i iskustva za bolji Cazin"
Stranka demokratske akcije Cazin prvi dio svoje predizborne kampanje sprovela je poštujući sve epidemiološke preporuke i mjere.
02.11.2020. u 14:56
get url
text

U skladu sa prethodno utvrđenim planom aktivnosti, kandidati za Gradsko vijeće Grada Cazina na čelu sa Mirsadom Alićajićem, kadidatom za gradonačelnika Cazina, obišli su mjesne zajednice kako bi sa građanima razgovarali o aktuelnim problemima koji ih muče i načinima njihovog rješavanja.

Kroz direktan kontakt sa građanima Cazina, uvidjeli su da ih muče različiti problemi za koje, kako kažu, do sada nije bilo sluha. Kandidati SDA Cazin imaju potrebne kvalifikacije, obrazovanje i iskustvo da se s postojećim problemima uhvate u koštac, odlučni da ih riješe u narednim godinama, saopćila je SDA Cazin.

- U odnosu na prethodne izbore, ove je godine među građanima primjetna snažna energija i želja da se u Cazinu dese političke promjene. Uzimajući u obzir sve ono što se u ovoj, kao i prethodnoj godini dešavalo u našem gradu i kantonu, SDA Cazin poručuje da je više nego ikad spremna preuzeti vlast u gradu i snagom vjere, znanja i iskustva narodu ponuditi bolje kadrove i unijeti duh optimizma i promjena u našem gradu. S porukom na kraju: "Snažna SDA sigurna BiH" - naveli su u saopćenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.