open-navfaktor-logo
search
Posudba
Tuzlacima i obeštećenje: Armin Hodžić realizovao transfer, ali ostaje na Tušnju
Svojim saigračima pridružit će se već na sutrašnjem treningu koji je na rasporedu od 12 sati 
11.01.2020. u 19:34
get url
text

Mladi fudbaler Armin Hodžić karijeru će nastaviti u inostranstvu,  a do kraja sezone će igrati na posudbi u tuzlanskoj Slobodi.

- Početkom priprema u našem klubu polako, ali sigurno sklapa se igračka križaljka za nastavak sezone BH Telecom Premijer lige BiH. Nakon Husejinovića, Golubovića, Herića, Hajdarevića poznata je i sudbina Armina Hodžića. Svoju karijeru nastavit će u inostranstvu, a do kraja sezone kao posuđen igrač nastupat će za naš klub. Zbog ljubavi koju ima prema FK Sloboda Tuzla odlučio je da do kraja sezone nosi crveno-crni dres. Nakon obimnih i iscrpljujućih pregovora dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Armin će produžiti svoj boravak na Tušnju do kraja sezone , a klub će na ime transfera dobiti i određenu novčanu odštetu - saopćeno je iz tuzlanskog premijerligaša.

- Svojim saigračima pridružit će se već na sutrašnjem treningu koji je na rasporedu od 12 sati na pomoćnom terenu stadiona Tušanj. Sigurno da će svojim trudom, radom, ali naravno I kvalitetom , doprinijeti razvoju kvaliteta igre i ispunjavanju glavnog cilja, ostanka u Premijer ligi I ostvarivanja što boljih sportskih rezultata FK Sloboda Tuzla u narednom periodu - dodaju iz Slobode.
 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.