open-navfaktor-logo
search
Legendarni fudbaler
U Maradoninom stanu u Dubaiju pronađena dva sefa
Iako je jedne prilike legendarni Diego Armando Maradona kazao kako nakon njegove smrti neće ništa ostaviti iza sebe, te da će sve donirati, izgleda da bukti pravi rat oko njegove zaostavštine.
27.01.2021. u 14:34
get url
text

VEZANI TEKST - Koliko bogatstvo je ostalo iza Maradone, ko će ga naslijediti?

Istraga oko smrti najboljeg fudbalera svijeta prema izboru navijača još nije okončana, a pretragom Maradoninog doma u Dubaiju otkrivena su dva sefa, što je podiglo mnogo prašine u Argentini.

El Pibe, koji je preminuo prije nešto više od dva mjeseca, je jedan period svog života proveo u Dubaiju, gdje je ostavio veliki broj ličnih predmeta i luksuznih automobila, a sada je sve to prebačeno u Buenos Aires, uključujući i pomenute sefove.

Španski list "As" navodi kako niko ne zna šta se zapravo u njima nalazi. Izbor blizak Diegu kazao je kako je samo bivši kapiten i selektor Argentine mogao znati šta kriju sefovi.

- To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Diego zna šta je čuvao. To mogu da budu nakit, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dvije godine - naveo je njegov izvor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.