open-navfaktor-logo
search
Sastanak u Antaliji
Vico Zeljković: Nalazimo se na istom zadatku, a to je poboljšanje svih segmenata fudbala u BiH
Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković, selektor Faruk Hadžibegić, direktor A reprezentacije Zvjezdan Misimović i savjetnik predsjednika Marko Miličić sastali su se večeras u Antaliji sa predstavnicima klubova koji se nalaze na pripremama u ovom gradu (FK Borac, FK Sarajevo, FK Sloga, FK Tuzla City i FK Velež).
04.02.2023. u 20:25
get url
text
get url
text

- Veoma konstruktivan sastanak sa predstavnicima premijerligaških klubova koji se pripremaju u Antaliji. Razgovor je prošao veoma uspješno i zajedno sa svim ostalim klubovima, nalazimo se na istom zadatku, a to je poboljšanje svih segmenata fudbala u BiH kroz zajedničke aktivnosti i sinergiju.

U bliskoj budućnosti posjetit ću i sve ostale klubove i sa njima razgovarati o načinima da naš klupski fudbal podignemo na veći nivo - rekao je Zeljković.

Sastanku su, između ostalih, prisustvovali direktorica Ajla Alimanović i trener Mirza Varešanović (FK Sarajevo), predsjednik Stojan Malbašić, direktor Dejan Lukendić i trener Vinko Marinović (FK Borac), direktor Sabahudin Vugdalić i trener Milenko Bošnjaković (FK Tuzla City), predsjednik Senad Kevelj, direktor Sanjin Alagić i trener Nedim Jusufbegović (FK Velež), te predsjednik Miroslav Kršić i trener Zoran Ćurguz (FK Sloga).

Faruk Hadžibegić i Zvjezdan Misimović su se ranije danas sastali sa članovima stručnog štaba Sloge iz Doboja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.