open-navfaktor-logo
search
Šampion Melbournea
Video koji otkriva kako se Đoković sprema za odbranu titule na Australian Openu
Protekla sezona nije bila loša za Đokovića, okitio se sa dvije Grand Slam titule, no očito da će u novoj sezoni "gristi" još jače
25.12.2019. u 19:01
get url
text

S početkom nove kalendarske godine bliži se i početak nove teniserske sezone.

Start nove sezone rezervisan je za prvi Grand Slam, Australian Open, na kojem će titulu prvaka braniti srbijanski teniser Novak Đoković.

Sedmerostruki osvajač turnira u Melbourneu žestokim tempom se priprema za prve izazove u novoj sezoni, a svojim fanovima i svima onima koji ga prate na društvenim mrežama otkrio je jedan mali dio svog trenažnog procesa.

U videosnimku kojeg je objavio na društvenim mreža vidi se da Đoković radi u žestokom ritmu, a vjerovatno ga posebno motiviše činjenica da je proteklu sezonu završio na drugom mjestu, iza Rafaela Nadala.

Protekla sezona nije bila loša za Đokovića, okitio se sa dvije Grand Slam titule, no očito da će u novoj sezoni "gristi" još jače, a o tome svjedoči i ono što je napisao u prilogu videa koji je objavio.

- Volim trenirati s ljudima koji su motivisani i koji su vodoljno zanimljivi i zabavni što me inspiriše da dajem ono najbolje. Održao sam sjajan trening u NAS Sports Complexu u Dubaiju. Hvala vam što ste nas ugostili, bilo nam je odlično - napisao je Đoković. 

U nastavku pogledajte klip koji je snimila Novakova supruga Jelena:

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.