open-navfaktor-logo
search
Idemo jako
Višća pred duel sa Sjevernom Irskom citirao poznatog bh. pisca
Fudbaleri Bosne i Hercegovine na dva su korak od plasmana na Evropsko prvenstvo, a ovu razdaljinu mogli bi smanjiti nakon večerašnjeg duela sa Sjevernom Irskom.
08.10.2020. u 10:47
get url
text

Zmajevi večeras od 20.45 sati igraju na Grbavici. Prije nešto manje od dvije godine na istom stadionu savladali istog protivnika rezultatom 2:0. Strijelac oba gola u ovoj pobjedi bio je kapiten Zmajeva Edin Džeko, a za prvi mu je asistirao imenjak Višća, čiji je fudbalski uspon takođe krenuo sa travnjaka stadiona u Zvorničkoj 27.

Ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, najbolji fudbaleri naše zemlje izuzetno su motivisani pred večerašnji meč koji im može odškrinuti vrata kontinentalnog štampionata.

Krilni fudbaler turskog prvaka Bašakšehira, s kojim je prije nekoliko dana potpisao novi ugovor, citirajući Nedžada Ibrišimovića dosta slikovito je opisao koliko on i saigrači žele pobjedu.

- Sladak je poljubac žene, još slađi poljubac pobjede, a najslađi poljubac slobode - citirao je Višća poznatog bh. pisca u objavi na svojoj Facebook stranici u hashtag "idemo jako".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.