open-navfaktor-logo
search
Javni saobraćaj
Vlada KS uputila poziv dobavljačima i proizvođačima trolejbusa i minibusa
Kako se navodi u javnom pozivu, prezentacije će se održati od 27. do 31. maja 2019. godine i svaki od ponuđača će imati priliku da prezentira svoje proizvode te da odgovori na sva pitanja koja su važna za ovu nabavku
16.05.2019. u 14:26
get url
text
trolejbusi

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo pozvalo je zainteresirane dobavljače i proizvođače trolejbusa i minibusa da sudjeluju u projektu Modernizacija javnog prijevoza u Kantonu Sarajevo, te održe javne prezentacije svojih proizvoda.

Kako se navodi u javnom, pozivu prezentacije će se održati od 27. do 31. maja 2019. godine i svaki od ponuđača će imati priliku da prezentira svoje proizvode te da odgovori na sva pitanja koja su važna za ovu nabavku, navodi se u saopćenju Vlade KS.

Javni poziv objavljen je na bosanskom i na engleskom jeziku i očekuje se da će konkursi za ugovore početi u drugom kvartalu 2019. godine. Konkursi za ovaj projekt provodit će se putem e-nabave koristeći EBRD portal za klijente e-nabavki (ECEPP).

Od dobavljača se očekuje da daju ključne informacije o svojim firmama, prezentiraju njihovu trenutnu finansijsku situaciju. Da detaljno prezentiraju proizvode i njihove karakteristike, uključujući usluge post-prodajne podrške, prezentiraju svoje prethodne značajne isporuke i relevantne reference projekata u posljednjih pet godina, te predlože klijentu potencijalna inženjerska unapređenja i optimizacijske mjere za projekat Modernizacija javnog prijevoza u Kantonu Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.