Prepucavanja skupštinskih zastupnika često se i ne tiču same teme o kojoj raspravljaju, pa su se tako danas tokom sjednice žestoko posvađali predsjedavajući Skupštine KS Elvedin Okerić i zastupnik iz Kluba SDA Mahir Dević.

Rasprava je krenula onda kada je Okerić prekinuo Devića u njegovom izlaganju kako bi ga pitao da li govori u ime Kluba, zbog čega je Dević negodovao upitavši ga da li uvijek kao šef Kluba mora naglašavati da govori u ime Kluba. 

- Lijepo vas pitam u čije ime govorite. Pravite se nevješti i uvrijeđeni. Kao neko bi trebao da zna u čije ime Vi govorite. Pišete mi sinoć poruku gdje kažete "molim vas možete li odobriti Harisu Zahiragiću u ime kluba". To je sramota kako se ponašate. Lijepo vas pitam, a vi se pravite tu... - govorio je Okerić povišenim tonom, nakon čega ga je Dević pitao da li to Okerić galami na njega, na šta mu je predsjedvajući Skupštine KS odgovorio: "Naravno". 

- To vi galamite na stranačkom skupu NiP-a kad budete tamo. Tamo se tako ponašajte. To ti provodi na stranačkim skupovima - uzvratio mu je Dević.