open-navfaktor-logo
search
Ukusni obrok
Znate li da vam za najfiniji rižoto treba samo 10 minuta i 0.80 KM?
Neko ga poslužuje kao predjelo ili glavno jelo, neko kao prilog, ali složit ćemo se da ovaj italijanski specijalitet vole skoro svi. Rižoto sa dodacima povrća, mesa, morskih plodova ili onih sastojaka koje volite, zahtjeva detaljnu pripremu i duže vrijeme za kuhanje kojeg, u današnjem užurbanom načinu života, gotovo pa i nemamo. 
08.06.2022. u 09:58
get url
text
Vispak

Ako ste jedni od onih koji žude za savršeno kremastim rižotom, onakvim kao iz restorana u kojem je svako zrnce mekano, a spoj sastojaka daje pravo bogatstvo okusa i nemate sat vremena za pripremu istog, Vispakov stručni tim potrudio se da vam u kuhinju servira upravo takav - Tako lako rižoto! Zahvaljujući njemu postajete kreator svog slobodnog vremena, hraneći se istovremeno zdravim i kvalitetnim namirnicama. 

Novi proizvod iz Vispaka kojeg možete naći na policama trgovina predstavlja pravu inovaciju i štedi vrijeme cijeloj porodici. Zrna pomno birane parboiled riže uz dodatak gljiva ili povrća, čine sadržaj jedne vrećice Tako lako rižota od koje možete spremiti dvije porcije ovog ukusnog obroka. Za pripremu je potrebno samo 500 ml vode i 10 minuta kuhanja kako biste dobili rižoto kakav vrhunski kuhari serviraju u najfinijim restoranima. 

Tako lako dolazi u tri varijante; klasična riža – u koju možete dodavati sastojke po želji, rižoto sa povrćem i rižoto sa gljivama. Pored sadržaja iz vrećice nije vam više potreban nijedan sastojak, tako da je ušteda vremena koje biste morali odvojiti za pripremu dodataka rižotu, ono najdragocjenije. Jedno pakovanje sadrži tri vrećice rižota od kojih možete pripremiti šest obroka, te je jedan obrok i više nego ekonomičan i iznosi 0.80 KM. 

Ne morate biti vrsni majstor u kuhinji, jer rižoto Tako lako može spremiti svako!

Budi kuhar sa 5 zvjezdica i napravi svoju idealnu kombinaciju

Tako lako rižoto pruža niz mogućnosti i kombinacija da napravite jedinstven obrok po svojoj želji. Dovoljno je da probudite gurmana u sebi i da uz malo mašte pripremite jelo poput vrhunskog kuhara. Ispecite piletinu ili morske plodove na 3-4 minute i dodajte svom Tako lako rižotu par minuta prije nego bude gotov. To će biti dovoljno da se svi sastojci sjedine i da u konačnici dobijete svoju najbolju verziju rižota i otkrijete nove okuse zdrave hrane. Ostatak slobodnog vremena iskoristite za degustaciju i druženje sa dragim ljudima.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.