open-navfaktor-logo
search
Modna izdanja
Dame koje su privukle najviše pažnje: "Gola haljina" i duge čizme za sparnu sarajevsku noć
Mnogim damama ni večeras nije nedostajalo glamura, ali ono što je okupljenoj publici zapelo za oko bilo je modno izdanje jedne od njih, čiji je gornji dio više otkrivao nego prikrivao
17.08.2019. u 21:03
get url
text

Na večerašnjoj drugoj noći Sarajevo Film Festivala ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu prošle su mnoge poznate i manje poznate ličnosti.

Mnogim damama ni večeras nije nedostajalo glamura, ali ono što je okupljenoj publici zapelo za oko, ali i i fotoreporterima, bilo je modno izdanje jedne od njih, čiji je gornji dio više otkrivao nego prikrivao.

Naime, nepoznata dama, čije nam ime nisu znali kazati ni ljudi iz organizacije SFF-a, koji su bili ispred Narodnog pozorišta, osim da je uredno kupila kartu za večerašnju projekciju filma "A onda smo plesali", odjenula je haljinu svijetlo roze boje od satena, čiji je donji dio bio prekriven još jednim slojem od tila.

Ali ono što je privuklo sve jeste gornji dio koji je bio sačinjen od nekoliko trakica, pa su mnogi, dok je prolazila crvenim ćilimom, komentarisali - "evo jedne koja je zaboravila sašiti haljinu do kraja" te  je li ovo "gola haljina". 

Pažnju okupljene publike privukla je i dama kojoj sparna sarajevska noć nije zasmetala da obuje duge čizme.



2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.