open-navfaktor-logo
search
Modni znalci
Kupaći kostimi koji će ovog ljeta dominirati na plažama
Nosit će se i sjajni modeli kupaćih kostima, prekriveni šljokicama, ali i bikiniji u neonskim bojama, te oni sa životinjskim uzorkom
07.06.2019. u 18:14
get url
text

Početak juna vrijeme je kada polako počinju pripreme za odmor, kojeg će mnogi i ove godine provesti na moru.

A na more ne možete bez kupaćeg kostima.

Iako dizajneri iz godine u godinu postaju sve kreativniji, modni znalci ipak tvrde da će se ove sezone najviše nositi sljedećih nekoliko modela:

Bijelo je uvijek u modi

Preplanuli ten najbolje će istaknuti kupaći kostim u bijeloj boji. Iako je poželjan, bijeli kostim ima i mali maleni nedostatak. Ukoliko je pretanak ili nema adekvatnu postavu, prilikom izlaska iz mora ili bazena djelovat će prozirno i otkriti više nego što vi to želite. No, to nije utjecalo na potragu za njima na internetu, koja je premašila 500 posto.

Neon ne silazi sa trona

Vladavina neonskih boja narednih mjeseci doživjet će vrhunac. Upečatljivo zelene, žute, roza nijanse, kakve su se nosile 90-ih godina prošlog stoljeća, ponovno su tražene. Ovom trendu pridonijele su i brojne blogerice i celebrity dame kojima je kupaći kostim u neon bojama postao nešto bez čega ne mogu zamisliti odlazak na plažu.

I sjajno je in

Ovog ljeta nosit će se i sjajni modeli kupaćih kostima, prekriveni šljokicama. Ovako nešto netipično je za ljetne morske outfite, ali popularne dame pokazale su kako ih nositi. Zlatni sjaj dobro se kombinira s džinsom, a srebreno pristaje uz bijelo.

Pomaknuti životinjski uzorak

Osim klasičnog leopard ili tigrastog uzorka, nemojte se čuditi ako ovoga ljeta na ženama ugledate nešto raznolikije modele životinjskog printa. Riječ je o živahnim modelima, uglavnom jednodijelnog kroja, na kojima su, umjesto crne šare plava, roze ili pak ljubičasta boja. Također, tu je zmijski uzorak, koji se sa sa zimskih odjevnih predmeta „preselio“ na ljetne komade.

Pojas za naglašeni struk

Retro modeli posljednjih godina jako su popularni, a ovoga ljeta dolaze nam u obliku kostima s kaišem u struku. Riječ je uglavnom o kupaćim kostimima s pojasom okrugle ili kvadratne kopče, kakve vrlo lako možete pronaći u gotovo svakoj high street trgovini ili pak u nešto skupljim dizajnerskim kolekcijama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.