open-navfaktor-logo
search
Idete u shopping
Šest modela obuće koji su u trendu ove jeseni
Jedan od omiljenih komada hladnije sezone su ravne gležnjače, glavni modni adut brojnih trendseterica koje ih vješto uklapaju u svoje stilske formule
25.10.2019. u 19:12
get url
text

Svaka nova sezona donosi promjene i u modi. Ako ste se pitali - koja će obuća biti u trendu ove jeseni - predlažemo da prije odlaska u shopping zavirite u popis koji vam donosimo.

Ravne gležnjače

Jedan od omiljenih komada hladnije sezone su ravne gležnjače, glavni modni adut brojnih trendseterica koje ih vješto uklapaju u svoje stilske formule. Ovaj sveprisutni par obuće s godinama zauzeo je status neizostavne obuće za jesensku i zimsku sezonu i gotovo da nema žene koja ne posjeduje barem jedan model. O njihovoj popularnosti svjedoči i činjenica da je ponuda u dućanima iz godine u godinu sve šarolikija, pa izbor samo jednog para nerijetko zadaje glavobolju.

Gležnjače na petu

Gležnjače s potpeticom već dugi niz sezona spadaju u modne klasike jednostavne za kombiniranje i nosive od jutra do večeri. Osim klasičnih crnih modela, koji će zaokružiti baš svaku kombinaciju, nećete pogriješiti ni ako izaberete i nešto drukčije modele ukrašene zakovicama, kaiščićima ili nekim drugim cool detaljima.

Visoke čizme

Dominacija visokih čizama ne jenjava, pa će se i u narednim mjesecima zadržati na tronu "must have" komada za jesen i zimu. Osim što će obogatiti svaki vaš styling i dati mu željenu dozu ženstvenosti, visoke čizme savršeno će se uklapati u različite lookove – od svakodnevnih ležernih, do poslovnih i svečanih.

Cipele sa stiletto potpeticama

Klasične crne, elegantne bež (kakve često bira vojvotkinja od Cambridgea) ili neke potpuno upečatljive, cipele sa stiletto potpeticama nikada ne izlaze iz mode. Ono što je sigurno jeste da će ovakve cipele svaku vašu kombinaciju učiniti elegantnijom, a noge dužim i vitkijim.

Bijele casual tenisice

Bijele tenisice već su nekoliko godina apsolutni hit unutar svakog ormara i neizostavni komad prilikom odabira ležernih outfita. Svestrane i jednostavne, a istovremeno vrlo trendi i efektne, bijele tenisice postale su klasik koji se odlično uklapa u baš svačiji stil.

Baletanke ili mokasinke

Znamo da ih neki muškarci ne vole vidjeti na ženama, ali moramo priznati da nam u životu trebaju barem jedne baletanke ili mokasinke koje odišu elegancijom, a istovremeno su udobne za nošenje. Za razliku od cipela s visokom petom, baletanke i mokasinke su vrlo udobna i elegantna obuće u kojoj ćete moći juriti cijeli dan, a da vas pritom ne bole stopala.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.