Folk diva i bivši teniser odlučili su da za oko 100.000 eura prodaju brodić koji su kupili 2015. godine i ponove se luksuznim plovilom modela "azimut s86"

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović kupuju jahtu vrijednu 890.000 eura, pišu srbijanski mediji.

Folk diva i bivši teniser odlučili su da za oko 100.000 eura prodaju brodić koji su kupili 2015. godine i ponove se luksuznim plovilom modela "azimut s86."

- Živojinovići su veliki ljubitelji krstarenja, pa ne čudi njihova nedavna odluka da se časte novom jahtom, koja će biti puno veća i luksuznija od ove koju trenutno imaju. Često krstare Jadranom sa porodicom i prijateljima, a sada će imati mnogo veći komfor. Jednu kabinu već su namijenili najmlađem članu porodice - unuku Aleksandru – kazao je za Kurir izvor blizak porodici Živojinović.

Kako dalje navodi izvor, Živojinovići su nedavno bili na sajmu nautike u Italiji, gdje su "bacili oko" na model "azimut s86."

- Ta jahta je duga 26 metara i široka skoro šest metara. Posjeduje četiri kabine i osam ležaja, kao i dvije kabine sa po jednim ležajem za članove posade. Tu je i salon sa kućnim kinom, najsavremenijim ozvučenjem i kompletno opremljenom kuhinjom - objašnjava izvor i dodaje da su za dizajn jahte bili zaduženi dvojica renomiranih italijanskih arhitekta.

- Enterijer je osmislio Carlo Galeazzi, dok je spoljašnji dizajn uradio Stefano Rinjini. Maksimalna brzina broda je 77 km/h, a opremljen je i najsavremenijim sistemom navigacije. Brena i Boba već su naručili jahtu i uskoro će iz Italije njome otploviti do Crne Gore, gdje će je usidriti – dodaje izvor.