Dakle, dragi prijatelji, od majstora do doktora za svakoga ponešto u srcu Faktora, rekao je Zvonimir Đukić Đule

Željko Samardžić, Zvonimir Đukić Đule, Dženan Lončarević, Duško Kuliš, Ilma Karahmet... uputili su novogodišnje čestitke čitaocima Faktora.

 

 

Željko Samardžić čestita Novu godinu

"Zaustavite januar" pjeva Željko Samardžić i čestita Novu godinu svim čitateljima Faktora. Živi i zdravi bili, neka vas sreća prati i u 2020. godini.

Posted by Faktor.ba on Tuesday, December 31, 2019

Ovi uspješni pjevači, muzičari, čitaocima našeg portala poželjeli su puno zdravlja i sreće i nastavili pripreme za najluđu noć.

 

 

Van Gogh, novogodišnja čestitka

Zvonimir Đukić – Đule, frontmen grupe Van Gogh, čestitao je 2020. godinu čitateljima Faktora. Dobar novogodišnji provod uz Van Gogh u Tuzli je zagarantiran. Sretna vam i uspješna naredna godina od grupe Van Gogh i redakcije Faktor.

Posted by Faktor.ba on Monday, December 30, 2019

- Dakle, dragi prijatelji, od majstora do doktora za svakoga ponešto u srcu Faktora. Svim posjetiocima Faktora želim sretnu Novu godinu – između ostalog je rekao Zvonimir Đukić Đule, lider poznate grupe Van Gogh koja će u 2020. godini napraviti spektakl za brojne Tuzlake na centralnom gradskom dočeku u ovom gradu.

 

 

Ilma Karahmet čestitala Novu godinu čitaocima Faktora

Ilma Karahmet čestitala Novu godinu čitateljima Faktora. Ilma će pjevati i na novogodišnjem koncertu u Sarajevu. Ilma Karahmet

Posted by Faktor.ba on Friday, December 27, 2019

Sarajevo će i ove godine biti novogodišnji centar regije, a Ilmi Karahmet ukazano je veliko povjerenje da prije koncerta glavne zvijezde Željka Joksimovića nastupi pred brojnom publikom.

Svjesna je ozbiljnosti zadatka koji joj predstoji, tako da se cijeli mjesec pripremala za ovu posebnu noć.

 

 

Dženan Lončarević, čestitka za Novu godinu

Slušate njegove pjesme, zar ne? Nama je ova u videu. :) Dženan Lončarević svima koji prate Faktor.ba želi sretnu 2020. godinu

Posted by Faktor.ba on Saturday, December 28, 2019

Dženan Lončarević pripremio je spektakl za sve stanovnike i turiste na trgu u Zemunu, a dan poslije repriza će biti na trgu u Ćupriji.

Odlični Duško Kuliš zabavljat će posjetioce hotela "Narenta" u Metkoviću, a sva mjesta već odavno su rezervisana.

 

 

Duško Kuliš čestita Novu godinu

Suzanama, ali i ostalim čitateljima Faktora, Duško Kuliš je čestitao 2020. godinu.

Posted by Faktor.ba on Tuesday, December 31, 2019