open-navfaktor-logo
search
Mercator i Konzum 
Početak projekta Moji brendovi, naše vrijednosti
Pod sloganom "Gdje se najbolje kupuje treba znat", Mercator i Konzum 100 milja će dat" započeo je novi 14. po redu val projekta Moji brendovi, naše vrijednosti, koji kompanije Mercator i Konzum uspješno realizuju godinama unazad u saradnji sa domaćim i regionalnim partnerima.  
07.11.2023. u 11:44
get url
text
Mercator i Konzum
Mercator i Konzum

Projekat donosi veliku nagradnu igru sa ukupnim fondom nagrada u vrijednosti nevjerovatnih 100.000 maraka koji će obradovati vjerne kupce Mercator i Konzum prodajnih objekata. Nagradni fond je podijeljen tako da će po pet najsretnijih kupaca osvojiti poklon kupovine u Mercatoru ili Konzumu u vrijednosti od po 10.000 KM, 5.000 KM, 3.000 KM i 2.000 KM. Nagradna igra će trajati od 06.11. do 31.12.2023. godine, a učestvovati mogu svi kupci koji kupe bar jedan proizvod sa oznakom Moji brendovi i pošalju SMS poruku sa sigurnosnim brojem istaknutim na dnu računa na broj 091 210 002.

Oznaku Moji brendovi na policama Mercator i Konzum prodavnica u ovom valu projekta nosit će Sarajevski kiseljak, Sarajevsko pivo, Harmony, Violeta Vesh, Lasta proizvodi, Pepsi gazirani napitak, Tube nektar, Jaffa napolitanke i mnogo drugi proizvodi.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 05.01.2024. godine u 12h u Mercatoru Ložionička u Sarajevu.

- Prošlu godinu smo završili fantastičnim valom projekta Moji brendovi u sklopu kojeg smo kupcima poklonili 100 milja. Željeli smo dobru praksu ponoviti i ove godine, te smo ponovo spremili 100 milja vrijedan nagradni fond koji će, siguran sam, oduševiti kupce kao i prošle godine i uljepšati im predstojeće novogodišnje praznike. Koristim ovu priliku zahvaliti se našim partnerima i dobavljačima na dugogodišnjoj saradnji koju smo učvrstili kroz ovaj projekat, zajednički jačajući poziciju domaćih i regionalnih brendova zastupljenih na našim policama - izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketinga Konzuma i Mercatora.

Podsjetimo, kroz prethodna izdanja projekta Moji brendovi, naše vrijednosti najsretniji kupci su imali priliku osvojiti također ekskluzivne i vrijedne nagrade - od putovanja u Dubai i putovanja Evropom kroz nekoliko država preko automobila Fiat 500 i Toyota Corolla, Vespa motora, Dyson uređaja, električnih bicikala i romobila do opremanja domaćinstva setom bijele tehnike i najsavremenijim smart uređajima.

Više informacija o ovoj projektu dostupno je na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.