open-navfaktor-logo
search
Vrhunski kvalitet
Novi Vispak čajevi sa aromatiziranim šećerima i inovativnim dodatkom za jedinstveno "čajno" iskustvo
U susret hladnim zimskim danima i sve češćoj konzumaciji čaja, kompanija Vispak pripremila je posebnu inovaciju za svoje potrošače.
25.10.2022. u 08:03
get url
text

Pored toga što na tržište stižu novi okusi Vispak čaja rađeni na najmodernijoj opremi, tu su i inovativni dodaci za čaj uz pomoć kojih ćete, ritual ispijanja čaja, doživjeti na potpuno drugačiji način.

Ukoliko dosad niste probali aromatizirane šećere, u pakovanjima Vispak čaja od mente i kamilice dobit ćete šećer okusa kruške i jagode koji će obogatiti svaki čaj. Uz pomoć ovih šećera imate priliku da kreirate razne kombinacije po svojoj želji. Šećeri sa jagodom i kruškom će se tako moći "spajati" sa planinskim čajem, zimskom melodijom, kamilicom ili zelenim Vispak čajem.

{$galerijaFotografija}

- Radili smo na ovoj priči intenzivno prethodnih godinu i po dana. Najmodernija hi tech mašina za proizvodnju i pakovanje čaja puštena je u rad i sada odgovorno tvrdimo da smo s novom opremom dobili čajeve vrhunskog kvaliteta. Pored dvokomorne vrećice za čaj, imamo i ušivenu vezicu i etiketu koja garantuje visokokvalitetan proizvod. Čitav sistem proizvodnje je automatizovan i pod video nadzorom, kako bismo bili sigurni da su svi segmenti proizvodnje čaja po najvišim standardima.

Zimska melodija, Planinski čaj i onaj od trešnje, novi su okusi koji su dodati na postojeći Vispakov asortiman čajeva od kamilice, brusnice, zeleni, šumsko voće, majčina dušica... Ovom velikom investicijom i inovativnim dodacima uz čaj kojih nije bilo na našem tržištu, vjerujemo da ćemo biti lideri u ovoj kategoriji – navodi Nina Bijedić Mujanović, direktorica Vispaka.

Da Vispakova nova priče bude jedinstvena tu je i višenamjenski skvizer/cjeđač, na koji možete zakačiti vezicu vrećice čaja, ubaciti je u šolju i poklopiti je tako da svi sastojci čaja budu maksimalno iskorišteni i da ne ispare iz šolje. Cjeđačem, u jednom potezu, iscijedite vrećicu bez bojazni od vrućine i iskoristite ga da na sto odložite svoju vrećicu i tako ostavite površinu čistom i urednom. Specijalni inovativni dodatak možete dobiti u limitiranom pakovanju Vispak čaja od brusnice i šumskog voća koji se već nalazi u prodaji.

Vispakovi čajevi - 24. 10. 2022.
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.