open-navfaktor-logo
search
Kinder Chocolate
Pakovanje najpoznatije čokolade sada se može personalizirati fotografijama porodice i prijatelja
Ove praznične sezone sačuvajte nezaboravne trenutke sa svojim najmilijima: pakovanje najpoznatije čokolade na svijetu sada se može personalizirati fotografijama porodice i prijatelja.
02.01.2024. u 13:27
get url
text

Kinder, najpoznatiji čokoladni brend za djecu, u kojem uživaju odrasli i djeca više od 50 godina, ove praznične sezone iznenadio je svoje obožavatelje mogućnošću personalizacije poznate ambalaže, pa se umjesto nasmijanih dječjih lica na prednjoj strani Kinder Chocolate može naći lice vašeg djeteta ili neke druge voljene osobe.

Drevni Asteci su čokoladu smatrali hranom bogova, a u nekim kulturama bila je vrednija od zlata. Čokolada se i danas smatra jednim od najlepših poklona koje možemo pokloniti dragim ljudima – porodici i prijateljima, a zbog svoje simbolike uvek je izraz ljubavi i znak pažnje.

Budući da su praznici pravo vrijeme da razveselimo svoje najmilije, Kinder, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova čokolada za djecu, koji je gotovo šest decenija sinonim za kvalitet i povjerenje, svojim korisnicima nudi mogućnost personalizacije pakovanja svoje najpopularnije čokolade.

Sve što treba da uradite je da posetite stranicu kinderchocolate.ba, odaberete željenu fotografiju i odštampate personalizovanu Kinder Chocolate omot koji je potrebno izrezati prema uputstvima i omotati pakovanje Kinder Chocolate 100g. Osim fotografije, možete ostaviti i personaliziranu poruku svojim najdražima ili odabrati neku od već predloženih.

Mogućnost izrade personalizovanog omota za Kinder Chocolate traje do 31. januara 2024. i odnosi se samo na Kinder Chocolate 100g.

Osim personaliziranih pakovanja i poruka, Kinder Božićni svijet u decembru nudi i pregršt drugih iznenađenja - od adventskih kalendara, posebnih Kinder čokoladnih figurica u obliku Djeda Mraza, veselog snjegovića ili srca do Kinder proizvoda kreiranih za dijeljenje i Božićne ukrase koje će svaki prostor učiniti magičnim i Kinder plišane igračke kojima mališani ne mogu odoljeti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.