open-navfaktor-logo
search
Novi kiks
Nenad Lalatović podnio ostavku, na potezu čelnici Borca
Nenad Lalatović, srbijanski stručnjak na klupi Borca, podnio je ostavku nakon očajnog starta nove sezone.
18.07.2022. u 22:27
get url
text

Nakon eliminacije iz Evrope od ekipe B36, Borac je remizirao na startu nove sezone protiv Sloge u Modriči (2:2), a Lalatović je nakon utakmice rekao da će ponuditi ostavku nakon još jednog kiksa ekipe.

Borac je vodio 2:0 na poluvremenu, ali je bez cijelog plijena ostao za samo 120 sekundi i morao se zadovoljiti bodom.

- Ispražnjen sam nakon ovog meča i nadam se da će Uprava prihvatiti ostavku. Najbolje je da odem, jer je to moj moralni čin. Za sve bi bilo najbolje da odem, razočaran sam. Imao sam veliku želju da se borim za trofej. Ali ispao sam iz Evrope, postao sam smetnja i razočaran sam, nije bilo zalaganja, borbe. Mora nešto da se mijenja, a ja želim Borcu najbolje. Ovo je moj moralni čin zbog sjajnih navijača i uprave - rekao je Lalatović, prenosi Srpskainfo.

Naglasio je kako igrači treba da ostanu.

- Nikad nisam dao otkaz u 12 godina. Ispao sam od poluamatera, danas je trebalo da bude 4:0! Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para. Želio sam trofej. Mora nešto da se mijenja...

Ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog navijača i divnih ljudi koji vode klub. To je moralni čin, imao sam ogromnu želju, ima tu još nekih stvari, ali nije bitno, razočaran sam - rekao je Lalatović nakon utakmice u Modriči.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.