Ugrizao ga za nogu

Tokom kontrole u saobraćaju: Banjalučanin odbio da se testira na drogu pa pustio psa na policajca

FOTO: Arhiv

Policajac PU Banja Luka povrijeđen je prekjučer kada ga je za nogu ugrizao pas, prilikom redovne kontrole u saobraćaju u ovom gradu. 

Kako je saopćeno iz banjalučke policije, zbog ovog incidenta ispitan je Banjalučanin A. M. koji se sumnjiči da je počinio krivična djela sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

- Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici su 15. 11. 2023. godine oko 19 sati u Banjoj Luci u ulici Кralja Petra I Кarađorđevića zaustavili i kontrolisali vozilo "toyota" kojim je upravljao A. M. i koji je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droga. Tokom kontrole A. M. je iz vozila pustio psa koji je njegovo vlasništvo, a koji je potom ugrizao za nogu policijskog službenika, usljed čega je zadobio tjelesne povrede -  istakli su u policiji.

Policajcu je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetsko-kliničkom centru RS-a.

Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjoj Luci, izvršen je pretres stana koji koristi A. M. i pronađena je i oduzeta određena količina marihuane. Protiv osumnjičenog bit će dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga